VII Encontro Escola de Alimentación Fundación Eroski

Alimentación equilibrada. O apetito está no cerebro; como desenvolver hábitos alimentarios saudables nos nosos fillos
O sétimo encontro da Escola de Alimentación de Fundación EROSKI continúa profundando na importancia de adquirir hábitos de vida saudables e unha alimentación equilibrada desde a infancia. Fundación EROSKI leva desde 2012 concienciando a familias completas na importancia de que desde idades primarias adóptense bos hábitos alimenticios co obxectivo de crecer en saúde.
Devandita xornada preséntase baixo o nome “O apetito está no cerebro; como desenvolver hábitos alimentarios saudables nos nosos fillos”, na que participarán personalidades expertas en áreas como a Nutrición, a Psicoloxía, a Sanidade, a Dietética, a Ciencia, etc. Co obxectivo de contribuír ao benestar da sociedade e inculcar desde a infancia dos nosos fillos hábitos de vida saudable, impartiranse conferencias e promoverán conversacións dirixidas por expertos nestas áreas. Álvaro Bilbao, Doutor en Psicoloxía e Neurología e Alejandro Martínez, Director de Fundación EROSKI, conversarán sobre “Como desenvolver hábitos alimentarios saudables nos nosos fillos e requisitos dunha dieta saudable” e “Alimentación equilibrada. A dieta mediterránea”, respectivamente. Ademais, realizarase unha mesa redonda onde, xunto cos invitados, poderán debater e atopar solucións a devanditos temas.
Así mesmo e co obxectivo de achegar coñecemento sobre a alimentación equilibrada infantil, Marta Verona, Nutricionista e gañadora da Sexta Edición de MasterChef España ensinará mediante un show coocking técnicas de cociña saudables. De igual maneira, para que os invitados prosigan nos seus fogares con este labor inculcado ao longo da xornada, entregaráselles un paquete de fermento. Ademais, entre as unidades que se repartan, poderán atopar un gran premio. Gabriela Uriarte, nutricionista e colaboradora de programas de cociña, será encárgaa de conducir o acto.

