Vés al contingut

VII Trobada Escola d´Alimentació Fundació EROSKI

VII Encuentro: Alimentación equilibrada.

Alimentació equilibrada. L'apetit està en el cervell; com desenvolupar hàbits alimentaris saludables en els nostres fills

La setena trobada de l'Escola d'Alimentació de Fundació EROSKI continua aprofundint en la importància d'adquirir hàbits de vida saludables i una alimentació equilibrada des de la infància. Fundació EROSKI porta des de 2012 conscienciant a famílies completes en la importància que des d'edats  primàries s'adoptin bons hàbits alimentosos amb l'objectiu de créixer en salut.

Aquesta jornada es presenta sota el nom “L'apetit està en el cervell; com desenvolupar hàbits alimentaris saludables en els nostres fills”, en la qual participaran personalitats expertes en àrees com la Nutrició, la Psicologia, la Sanitat, la Dietètica, la Ciència, etc. Amb l'objectiu de contribuir al benestar de la societat i inculcar des de la infància dels nostres fills hàbits de vida saludable, s'impartiran conferències i promouran converses dirigides per experts en aquestes àrees. Álvaro Bilbao, Doctor en Psicologia i Neurologia i Alejandro Martínez, Director de Fundació EROSKI, conversaran sobre “Com desenvolupar hàbits alimentaris saludables en els nostres fills i requisits d'una dieta saludable” i “Alimentació equilibrada. La dieta mediterrània”, respectivament. A més, es realitzarà una taula rodona on, juntament amb els convidats, podran debatre i trobar solucions a aquests temes.

Així mateix i amb l'objectiu d'aportar coneixement sobre l'alimentació equilibrada infantil, Marta Verona, Nutricionista i guanyadora de la Sisena Edició de MasterChef Espanya ensenyarà mitjançant un xou coocking tècniques de cuina saludables. D'igual manera, perquè els convidats prossegueixin en les seves llars amb aquesta labor inculcada al llarg de la jornada, se'ls lliurarà un paquet de llevat. A més, entre les unitats que es reparteixin, podran trobar un gran premi. Gabriela Uriarte, nutricionista i col·laboradora de programes de cuina, serà l'encarrega de conduir l'acte.

Data
Ubicació
Basque Culinary Center, Donostia - Sant Sebastià

Vídeo inauguració

Ponents

Ponente
Imagen
agustinmarkaide

Nombre
D: Agustín Markalde

President de Grup EROSKI

Descripcion
Llicenciat en Dret i llicenciat en Ciències Empresarials per la Universitat de Deusto. Ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional en el món cooperatiu, principalment en EROSKI, on ha assumit durant anys la Direcció General de la Cooperativa EROSKI i la Direcció General del Grup. En 2011 accedeix a la presidència del Grup EROSKI després de la seva elecció per l'Assemblea General de socis, ja que ocupa en l'actualitat.
Imagen
alejandro martinez

Nombre
Sr. Alejandro Martínez Berriochoa

Director General de la Fundació EROSKI. Director de la Revista EROSKI Consumer.

Descripcion
Llicenciat en Dret i doctor en Filologia Hispànica, Alejandro Martínez ha desenvolupat tota la seva carrera professional en el sector de la distribució comercial, des de 1995 en Centres Comercials Continent i a partir de 1997 en EROSKI. En aquests més de vint anys de marxa en el món de la distribució comercial ha ocupat diverses responsabilitats. Fins a l'any 2008 va ser Director de No Alimentació en EROSKI i en l'actualitat és Director de Responsabilitat Social, Productes Informatius i Medi Ambient en EROSKI, posat des del qual dirigeix les múltiples activitats derivades de la relació i responsabilitat d'EROSKI amb el seu entorn. És, també, Director General de la FUNDACIÓ EROSKI.
Imagen
joxemaria

Nombre
Dr. Joxe Mari Aizega

Director General de Basque Culinary Center. Director de la Facultat de Ciències Gastronòmiques i Centre de Recerca i Innovació en Ciències Gastronòmiques. Vicerector Acadèmic de Mondragón Unibertsitatea. Donostia-Sant Sebastià.

Imagen
juan jose

Nombre
Dr. Juan José Aurrekoetxea

Director de Salut Pública i Addiccions. Departament de Salut, Govern Basc.

Imagen
alvaro bilbao

Nombre
Dr. Álvaro Bilbao

Doctor en Psicologia i Neuropsicologia

Imagen
mart verona

Nombre
Sra. Marta Verona

Nutricionista i Guanyadora de la Sisena Edició de MasterChef.

Imagen
txaro

Nombre
Sra. Txaro Rodrigo

Direcció general d'Atenció a la Dependència de la Diputació Foral de Guipúscoa.

Imagen
gabriela

Nombre
Sra. Gabriela Uriarte

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Navarra