VII Trobada Escola d´Alimentació Fundació EROSKI

Alimentació equilibrada. L'apetit està en el cervell; com desenvolupar hàbits alimentaris saludables en els nostres fills
La setena trobada de l'Escola d'Alimentació de Fundació EROSKI continua aprofundint en la importància d'adquirir hàbits de vida saludables i una alimentació equilibrada des de la infància. Fundació EROSKI porta des de 2012 conscienciant a famílies completes en la importància que des d'edats primàries s'adoptin bons hàbits alimentosos amb l'objectiu de créixer en salut.
Aquesta jornada es presenta sota el nom “L'apetit està en el cervell; com desenvolupar hàbits alimentaris saludables en els nostres fills”, en la qual participaran personalitats expertes en àrees com la Nutrició, la Psicologia, la Sanitat, la Dietètica, la Ciència, etc. Amb l'objectiu de contribuir al benestar de la societat i inculcar des de la infància dels nostres fills hàbits de vida saludable, s'impartiran conferències i promouran converses dirigides per experts en aquestes àrees. Álvaro Bilbao, Doctor en Psicologia i Neurologia i Alejandro Martínez, Director de Fundació EROSKI, conversaran sobre “Com desenvolupar hàbits alimentaris saludables en els nostres fills i requisits d'una dieta saludable” i “Alimentació equilibrada. La dieta mediterrània”, respectivament. A més, es realitzarà una taula rodona on, juntament amb els convidats, podran debatre i trobar solucions a aquests temes.
Així mateix i amb l'objectiu d'aportar coneixement sobre l'alimentació equilibrada infantil, Marta Verona, Nutricionista i guanyadora de la Sisena Edició de MasterChef Espanya ensenyarà mitjançant un xou coocking tècniques de cuina saludables. D'igual manera, perquè els convidats prossegueixin en les seves llars amb aquesta labor inculcada al llarg de la jornada, se'ls lliurarà un paquet de llevat. A més, entre les unitats que es reparteixin, podran trobar un gran premi. Gabriela Uriarte, nutricionista i col·laboradora de programes de cuina, serà l'encarrega de conduir l'acte.

