
L'ESCOLA D'ALIMENTACIÓ DE LA FUNDACIÓ EROSKI PARTICIPA EN IBILALDIA 2021

- Dins de les activitats previstes, l'Escola d'Alimentació organitzarà tallers de cuina per a educar de manera lúdica als nens i nenes en hàbits d'alimentació saludable
Diumenge que ve 30 de maig se celebrarà en Sopelana IBILALDIA 2021, la 42a edició de la festa de les ikastoles de Bizkaia. En aquesta ocasió, està organitzada per les ikastoles Betiko de Leioa i Ander Deuna de Sopelana i el seu lema és “Kalakalata!”, que fa referència a “la mojadura que arriba fins al fons dels ossos i que a vegades incomoda”. Una crida a mullar-se amb i a favor del basc.
L'Escola d'Alimentació de la Fundació Eroski participa en Ibilaldia 2021 mitjançant l'organització de tallers de cuina, orientats a divulgar els hàbits d'alimentació saludable i la importància d'una dieta sana entre els nens i nenes, d'una manera lúdica i divertida.
L'objectiu d'Ibilaldia és reforçar el model d'ikastola i enfortir les relacions amb associacions i entitats locals, alhora que es manifesta el profund compromís de les ikastoles amb el basc i la cultura basca.
A causa de la incidència de la COVID-19 i per a preservar al màxim la salut i seguretat dels participants, l'edició d'enguany no comptarà amb serveis de menjar ni beguda, ni facilitarà l'aglomeració de grans multituds.
Les activitats es concentraran en quatre espais: Foc, Aigua, Vent i Terra. En cadascun d'ells, hi haurà almenys un taller i una activitat audiovisual. Per a participar en les activitats organitzades serà imprescindible inscriure's prèviament en la web d'Ibilaldia: https://ibilaldia.eus/

