Vés al contingut

L'ESCOLA D'ALIMENTACIÓ DE LA FUNDACIÓ EROSKI, EN EL LLAURAVA EUSKARAZ 2021

La Escuela de Alimentación de la Fundación Eroski, en el Araba Euskaraz 2021

Dins de l'agenda d'activitats, l'Escola d'Alimentació va organitzar un curs de cuina per a mostrar de manera lúdica hàbits d'alimentació saludable a nens i nenes

Llodio va acollir el passat 20 de juny la 41 edició de l'Araba Euskaraz amb Laudio Ikastola com a amfitriona. Una jornada en la qual es va fer realitat el lema “Zabal Bideak”, una “obertura de camins” amb la qual el centre educatiu va voler obrir les portes al basc, a un nou model educatiu i al poble que l'acull.

L'Escola d'alimentació de la Fundació Eroski va participar en el Llaurava Euskaraz 2021 amb un curs de cuina que va tenir lloc al Jardí de la Casa de Cultura. Un taller per a nens i nenes que, de manera lúdica i divertida, pretén divulgar els hàbits d'alimentació saludable i la importància de portar una dieta sana.

Va ser una jornada participativa i, al mateix temps, adaptada a la situació marcada per la COVID-19. L'organització va dividir les activitats en dos grans espais perquè els assistents poguessin participar en les diferents activitats programades: tallers, actuacions musicals, de teatre, de daza, fira amb productes de productors locals, etc.

Llodio ja ha estat testimoni de quatre cites de l'Araba Euskaraz (1983, 1993, 2000 i 2011), un esdeveniment que és el mateix temps reivindicatiu i festiu. La recaptació de fons obtinguts servirà per a l'adequació d'espais que necessita la renovació pedagògica que duen a terme en la ikastola, promoure iniciatives que obrin els espais al poble i dotar al centre de recursos amb els quals finançar plans d'atenció a la diversitat i la inclusió.

La Escuela de Alimentación de la Fundación Eroski, en el Araba Euskaraz 2021