Vés al contingut

L'ESCOLA D'ALIMENTACIÓ DE LA FUNDACIÓ EROSKI PARTICIPA EN BILBAO GAZTE AUZO ACTIVI

La Escuela de Alimentación de la Fundación Eroski participa en Bilbao Gazte Auzo Active

Dins de les activitats previstes, l'Escola d'Alimentació organitzarà 3 tallers de cuina per a educar de manera lúdica als i les joves en hàbits d'alimentació saludable

Dissabte que ve 26 de juny se celebrarà a Bilbao una nova jornada d'Auzo Activi, programa que fomenta l'esport juvenil i pràctiques saludables orientat a nois i noies de 10 a 17 anys.

La molla Evaristo Churruca acollirà les diferents activitats d'oci saludable, entre elles l'organitzada per l'Escola d'Alimentació de la Fundació Eroski. Hi haurà tres tallers: Tix i Loy, on es podrà gaudir amb els continguts d'una pantalla tàctil; Imagini Food, amb tallers de receptes divertides i fàcils com a broqueta de fruita, granota de pèsols o cuc de mozzarella; i Juga en gran, amb continguts lúdics sobre alimentació saludable.

Serà una gran festa lúdic -esportiva en la qual els i les joves podran gaudir d'activitats esportives com a bàsquet, rugbi, calistenia, escacs, piragües, ioga, futbol, afrofit boxing, dansa moderna o herri kirolak. Activitats gratuïtes per a les quals no és necessari apuntar-se o inscriure's prèviament.

El Programa Auzo Activi, promogut per l'Ajuntament de Bilbao, té com a objectiu generar una cultura d'oci saludable, basada en valors com a esforç, col·laboració, tolerància integració, companyonia o joc net.

Dentro de las actividades previstas, la Escuela de Alimentación organizará 3 talleres de cocina para educar de forma lúdica a los y las jóvenes en hábitos de alimentación saludable