
L'ESCOLA D'ALIMENTACIÓ DE LA FUNDACIÓ EROSKI PARTICIPA EN BILBAO GAZTE AUZO ACTIVI

Dins de les activitats previstes, l'Escola d'Alimentació organitzarà 3 tallers de cuina per a educar de manera lúdica als i les joves en hàbits d'alimentació saludable
Dissabte que ve 26 de juny se celebrarà a Bilbao una nova jornada d'Auzo Activi, programa que fomenta l'esport juvenil i pràctiques saludables orientat a nois i noies de 10 a 17 anys.
La molla Evaristo Churruca acollirà les diferents activitats d'oci saludable, entre elles l'organitzada per l'Escola d'Alimentació de la Fundació Eroski. Hi haurà tres tallers: Tix i Loy, on es podrà gaudir amb els continguts d'una pantalla tàctil; Imagini Food, amb tallers de receptes divertides i fàcils com a broqueta de fruita, granota de pèsols o cuc de mozzarella; i Juga en gran, amb continguts lúdics sobre alimentació saludable.
Serà una gran festa lúdic -esportiva en la qual els i les joves podran gaudir d'activitats esportives com a bàsquet, rugbi, calistenia, escacs, piragües, ioga, futbol, afrofit boxing, dansa moderna o herri kirolak. Activitats gratuïtes per a les quals no és necessari apuntar-se o inscriure's prèviament.
El Programa Auzo Activi, promogut per l'Ajuntament de Bilbao, té com a objectiu generar una cultura d'oci saludable, basada en valors com a esforç, col·laboració, tolerància integració, companyonia o joc net.

