Imagine Food

Imagine Food
No et perdis la 4a Edició del concurs!

Què és Imagine Food?

Imagine Food és un concurs de dibuix que organitzem des de la Fundació Eroski i Eroski per transmetre la idea que alimentar-se de manera saludable també és divertit.

Per a nosaltres ajudar a educar els nens i nenes entorn de l'alimentació saludable és un objectiu primordial i la millor manera de fer-ho és mitjançant activitats lúdiques i divertides, com aquest concurs.

En què consisteix el repte?

Aquesta edició, animem els nens i nenes de 6 a 12 anys i les seves famílies a crear i dibuixar una recepta saludable per a qualsevol dels 5 àpats del dia (desdejuni, esmorzar, dinar, berenar o sopar). És a dir, un plat que els permet créixer de manera saludable! Tan senzill com dibuixar la recepta i enviar-nos-en el dibuix.

Amb dos ingredients bàsics -aliments saludables i una bona tassa d'imaginació-, demostrareu que cuinar i menjar sa pot ser molt divertit.

Pots guanyar un fantàstic premi!

Hi haurà 6 famílies guanyadores! Dos per cada categoria (6-8 anys; 8-10 anys; 10-12 anys). Dos por cada categoría (6-8 años; 8-10 años; 10-12 años). Cada família guanyadora rebrà una estada de cap de setmana familiar a Sant Sebastià amb un curs de cuina per a entusiastes a Basque Culinary Club, i un patinet per al nen o la nena.

Participa en la 4a Edició!

Edicions anteriors

Jugar amb els colors, sabors i textures fa possible crear plats més abellidors i que ajudin a incorporar nutrients saludables en la nostra dieta.

Ara pots descarregar els llibres de les edicions anteriors del concurs.

Els llibres de receptes Imagine Food han estat elaborats a partir dels més de 4.000 dibuixos rebuts de nens i nenes de tot Espanya.

Esperem que us donin idees per cuinar en família!