Imagine Food

Imagine Food

Imagine Food és un concurs de dibuix que organitzem des de la Fundació Eroski i amb què pretenem fomentar la idea que alimentar-se d’una manera saludable també és divertit. Per a nosaltres, ajudar a educar els nens i les nenes entorn de l'alimentació saludable és un objectiu primordial i creiem que la millor manera d'aconseguir-ho és per mitjà d'activitats lúdiques i divertides com aquest concurs.

Es tracta de demostrar que amb dos ingredients bàsics -aliments saludables i un bon pessic d'imaginació-, cuinar i menjar sa pot ser molt divertit. Jugar amb els colors, sabors i textures fa possible crear plats més abellidors que ajudin a incorporar nutrients saludables en la nostra dieta.

Al llarg de les tres edicions del concurs hem rebut més de 4.000 dibuixos de receptes saludables de nens i nenes de tot Espanya. N’hem seleccionat alguns per incloure’ls en els tres llibres que et mostrem aquí. Esperem que us donin idees per cuinar en família.

La inscripció per poder enviar els dibuixos és totalment gratuïta i s'ha fet per mitjà dels col·legis i les famílies dels nens participants.